Kakule çAyı NasıL YapıLıR

The Best Kakule Çayı Nasıl Yapılır References. Web en farklı baharat çeşitlerinden kakule çayı ile'de bilinen bir lezzet. Demlikteki su kaynamaya başladığında içerisine kakuleleri.

Kakule Çayı Kullanımı ve Faydaları
Kakule Çayı Kullanımı ve Faydaları from www.kakule.gen.tr

Web suyu cezvenin için boşaltın. Su, çay yaprakları, kakule tohumu ve zencefili demliğe alın. Web kakule çayı tarifi için gerekli malzemeler:

Web Kakule Çayı Tarifi Için Gerekli Malzemeler:


Web 1 su bardağı kadar kaynamış suyun içerisine 1 tatlı kaşığı kadar kakule çayı ekleyiniz. Sayısız faydası olan 8 bitki çayı. Kakule çayının hazırlanması oldukça pratiktir ve herhangi bir uğraş gerektirmeden kolaylıkla hazırlanır.

Kakule Baharatı Kullanılarak Yapılan Çayda Kakule Tek Başına Kullanılmaz.


Kakule tüketmenin birçok yolu vardır. Vücuda ferahlık verir ve iştah açar. Soğuk algınlığını önler, m etabolizmayı uyarır, k alp damar.

Su, Çay Yaprakları, Kakule Tohumu Ve Zencefili Demliğe Alın.


Web kakule çayı, içindeki etkin bileşenler ile birçok soruna tedavi olur. İdrar yollarını temizler ve solunum yolları hastalıklarında faydalıdır. Web suyu cezvenin için boşaltın.

Web Sakinleştirici Özellikleri Bulunan Kakule Çayı;


Bir çay kaşığı kakule tohumu, bir çay kaşığı rezene tohumu ve birkaç yaprak taze nane, bir su bardağı kaynamış suda ağzı. Web kakule çayı nasıl yapılır? Bardağa alıp, içine organik bal.

Kaynadıktan Sonra Içine Sütü Ekleyip 7 Dakika Kadar Kısık Ateşte Demleyin.


Zencefil çayı yapmak için 1 sarımsak dişi boyutunda bir parça zencefil yeterlidir. Bardağa alıp, içine organik bal. Karıştırın ve daha sonra kısık ateşte 3 dakika ısıtın.

Posting Komentar untuk "Kakule çAyı NasıL YapıLıR"