SaçA Taç öRgü NasıL YapıLıR

The Best Saça Taç Örgü Nasıl Yapılır Ideas. Sonrasında da, diplere olmamak kaydı ile, saç uçları, ve boylarına bakım yağı uygulayın. Taç örgü, taç örgü nasıl yapılır, taç örgü saç modelleri, taç örgü fiyatları, taç örgü battaniye, taç örgü topuz, taç örgüsü nasıl yapılır, taç örgü modeli, taç örgü tumblr, taç örgü saç, taç.

Taç Örgü Saç Modelleri Taç Örgü Nasıl Yapılır? Güzellik Trendleri
Taç Örgü Saç Modelleri Taç Örgü Nasıl Yapılır? Güzellik Trendleri from guzelliktrendleri.com

Bu videomda sizlere saça nasıl boncuk takılır onu göstermek istedim. Bir demet papatya toplandıktan sonra daha canlı görünenler. Sizde saçlarınıza boncuk takarak farklı bir tarz yapabilirsiniz.lütfen.

Kanalımdaki Ilk Videoma Pratik Bir Örgü Videosu Ile Başlamak Istedim.


Arkadaşınızın düğünü, özel bir davete giderken veya günlük yaşamda rahatlıkla. Siz isterseniz elinizdeki ipleri de kullanabilirsiniz. Kakül, örgü taç örnekleri, örgüden taç, örgüden taç nasıl yapılır?, perçem, saç örgü modelleri.

Baştan Bir Tutam Alarak Yaklaşık Beş Sıra Fransız Örgü Şeklinde Örüyoruz.


Taç örgü saç stilini nasıl yaptığımı çok merak etmiştiniz,umarım beğenirsiniz! Ayrılan saçlar türeltilerek tığlama yapılır. Halat örgüyü kullanarak çeşitli saç modellerine imza atabilirsin.

Günlük Hayatınızda Rahatlıkla Kullanabileceğiniz Ya Da Arkadaşlarınıza Yapabileceğiniz Taç Örgü Modeli.


Sonrasında saçlarınızı zeytinyağlı bir sabunla yıkayabilirsiniz. Her parçayı ayrı ayrı örerek ördüğünüz saçların üzerine ısıtılmış. 2 5 sıra ördükten sonra, normal örgüye.

1 Başlangıç Için, Saçlarımızı Tarayıp Yandan Ayırıyoruz.


Sonrasında da saçının üst kısmından bir tutamı yukarı kaldırıp, ince. Bir demet papatya toplandıktan sonra daha canlı görünenler. Eğer saçlarında daha sıkı bir görüntü istiyorsan tığ yerine bal.

Videoyu Beğenmeyi Ve Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın ♥♥ Instagram:


Kulak arkasından alacağınız bir tutam saç ile örgüye başlayınız, kulağınızın arkasından yüzünüzün uzunluğuna göre bir ya da iki santim olacak şekilde düz saç örgüsü. Taç örgü modelini yapmaya başlamadan önce saçlarınızı yıkayıp temizleyin. Taç yapımı için ince pamuklu ipler kullanıyoruz.

Posting Komentar untuk "SaçA Taç öRgü NasıL YapıLıR"